ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Διατίθενται οι εξής τρόποι πληρωμής:

 1. Πληρωμή μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών των VisaMasterCard, Maestro.
 2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Μας στέλνετε το αντίγραφο της τραπεζικής απόδειξης κατάθεσης με e-mail στο andpsar@otenet.gr και μετά τη λήψη επιβεβαίωσης της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
  Σε περίπτωση έξτρα χρέωσης λόγο τραπεζικών εξόδων (π.χ. κόστος εμβάσματος), το κόστος το επιβαρύνεται και το αποδίδει ο Πελάτης.
  Αν η κατάθεση των χρημάτων δεν γίνει εγκαίρως, η εμπορική μας συναλλαγή παύει να υφίσταται χωρίς άλλη ειδοποίηση.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές εσωτερικού

Συνήθως, ο  χρόνος παράδοσης είναι από 2 εώς 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας, βάση της εταιρείας courier που αναλαμβάνει την διακπεραίωση της αποστολή.

Διεθνείς αποστολές
Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εβδομάδες.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, τον οποίο δεν είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει τα αντικείμενα και οι συσκευασίες τους να είναι στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.

 

Δήλωση Επιστροφής Εμπορεύματος
Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή των αντικείμενων πού παραλάβατε θα πρέπει να αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση andpsar@otenet.gr περιγράφοντας το αίτημα επιστροφής, τον αριθμό της παραγγελίας, τον κωδικό του προϊόντος και θα λάβετε άμεσα την απάντηση μας.

 

Τρόποι Διακανονισμού Επιστροφής
Ο τρόπος διακανονισμού της επιστροφής σας είναι οι εξής:

Μετά τον έλεγχο του προϊόντος και αφού διαπιστωθεί ότι είναι στην κατάσταση στην οποία σας το παραδώσαμε, θα σας ενημερώσουμε με email ότι θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας το αντίστοιχο ποσό.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν με την αρχική τους συσκευασία και να μην έχουν εμφανή σημάδια χρήσης.

Κατά την παράδοση θα συνιστούσαμε προσεκτικό έλεγχο των προϊόντων, χωρίς την καταστροφή της συσκευασίας, ώστε να γίνει δεκτή η επιστροφή.

 

Τρόπος Επιστροφής

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας με όποιον τρόπο επιστροφής επιθυμείτε.

 

Κόστος Επιστροφής
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος μόνο όταν:

 1. Έχει παραδοθεί με καθυστέρηση (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας).
 2. Έχει παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικό.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς.

 

ΌΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

 1. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
 2. Παρέχεται άμεση ενημέρωση για το κόστος αποστολής.
 3. Τυχόν δασμοί και ειδικοί φόροι που ορίζουν οι τελωνειακές αρχές στις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης βαρύνουν τους παραλήπτες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του andreaspsarakos.com δεν μπορεί πάντα να γνωρίζει το ύψος αυτών των επιβαρύνσεων.
 4. Σε περίπτωση δυσχερειών στην εκτέλεση της παραγγελίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λ.π.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 5. Το andreaspsarakos.com δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (φυσικών καταστροφών, πολεμικών ή πολιτικών αναταραχών, κτλ.)